‘Yazın bereketi tezgahlarda’
27 Ağustos 2013 20:18

‘Yazın bereketi tezgahlarda’

Yaz mevsiminde en çok tercih edilen gıda türü olan meyve ve sebze fiyatları uzun zamandır fiyat istikrarını koruyor.

Adnan Menderes İş Merkezi’nde faaliyet gösteren Demir Manav’da her çeşit meyve ve sebze çeşitleri bulunuyor.

Manav sahibi İhsan Demir yaptığı açıklamada yaz mevsimi nedeni ile sebze ve meyve fiyatlarının düştüğünü belirterek “Fiyatlar iki haftadır aynı” dedi. Yaz mevsiminin tüm bereketini manavında sergileyen İhsan Demir meyve ve sebze çeşitlerinin bolluğu ile müşterilerini bekliyor. Her zaman müşterilerini kaliteli ürünler ile buluşturduklarını söyleyen Demir, şu anda satışlardan memnun olduğunu belirtti.

‘ÜRÜNLERİMİZ BİRİNCİ KALİTE’

Her bütçeye uygun meyve ve sebze olduğunu belirten Demir, tezgahların çok bereketli olduğunu söyledi. Demir yaptığı açıklamada “Meyve ve sebze almanın tam zamanı. Yaz mevsimi olması nedeniyle meyve ve sebze fiyatlarımızda değişme olmuyor. Fiyatlarımızı genelde her bütçeye göre belirledik. Bir ürünümüzü 1 liraya da satıyoruz 5 liraya da” dedi. Ürünlerinin birinci kalite olduğunu belirten Demir, “Kalitemizden asla ödün vermeyiz” dedi.

KÖYLÜ PAZARI GEREKSİZ

İlçemize kurulan köylü pazarının boşuna yapıldığını dile getiren İhsan Demir bu alanı kimsenin tercih etmediğini söyledi. Bunun nedenini de büyük alışveriş merkezlerinde satılan ucuz ve kalitesiz meyve ve sebze olduğunu belirten Demir, köylü esnafına olan ilgisizliğin sorunu bu noktalara getirdiğini dile getirdi.

DEMİR MANAVDA MEYVE VE SEBZE FİYATLARI

Domates 2 lira, Salata 2 lira, Patlıcan 1-2 lira arasında, Biber grubu sebzeler 2 lira, Patates, Soğan 1,50 lira, Elma 2,50 lira, Yeşil Mandalina 3 lira, Üzüm 1-5 lira arası, Şeftali 3,50 lira

BENZER HABERLER
X