Yazıcı ve Ellibeş, gençlerle buluştu
01 Ekim 2015 16:49

Yazıcı ve Ellibeş, gençlerle buluştu

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Gölcük Belediyesi Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi ve huzurevi sakinlerine çiçek dağıttı

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, dün Gölcük Belediyesi Huzurevi’ne, Dünya Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş’i Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız ve huzurevi sakinleri karşıladı. Ev sahibi huzurevi sakinlerinin ellerini öperek çiçek veren Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş, yaşlılarla uzun uzun sohbetler etti. Herkesle tek tek görüşen Yazıcı ve Ellibeş, çiçek dağıttıktan sonra huzurevi sakinleri ile birlikte öğle yemeği yedi.

SOHBET EDİLDİ

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, yaptığı konuşmada, “Bizler elimizden geldiğince, sık sık buraya gelerek sizlerle sohbet etmek, vakit geçirmek istiyoruz. Bugünün de özel bir gün olmasından ötürü siz gençlere ziyarete geldik ve çiçeklerimizi vererek vakit geçirmek istedik. Bizleri misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmanın ardından Kaymakam Yazıcı ve Başkan Ellibeş, huzurevi sakinleri ile birlikte öğle yemeği yedi. Burada da yemeğin ardından kısa süreli sohbetler edildi ve sonrasında Yazıcı ile Ellibeş, huzurevi sakinleri ile vedalaşmanın ardından binadan ayrıldılar.

BENZER HABERLER
X