Yazarlar, okurlarla buluşuyor
09 Mayıs 2018 14:34

Yazarlar, okurlarla buluşuyor

Kocaeli 10. Kitap Fuarında birbirinden farklı konuşmacı ve konularla söyleşiler devam ediyor

Yoğun bir ilgiyle devam eden Kocaeli 10. Kitap Fuarı’nda, yazar ve şairler okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi Karamürsel Alp Konferans Salonu’nda, yazarlar Ali İhsan Adıgüzel ve Erkan Ataker söyleşilerde ziyaretçilerle buluştu.          

 ‘EBEVEYNLER SOSYAL MEDYADA ÇOCUĞUYLA ARKADAŞ OLMALI’

Günümüz iletişim dünyasında sosyal medyanın son nokta olduğunu belirten Yazar Ali İhsan Adıgüzel “Sosyal medya dünyanın en büyük gücü ama sahipsiz bir güç. Sosyal medyanın sahipleri onları kullananlardır. Sosyal medya bizim etkili iletişim kullanmamızda en etkili etkendir. Anne ve babaların normal hayatın yanında sosyal medyada da kendi çocuklarına sahip çıkması gerekir. Bunun için her ebeveynin aktif bir sosyal medya hesabı bulunmalıdır. Anne ve babanın sosyal medyada kendi çocuğuyla arkadaş olması lazım. Böylelikle çocuğumuzun sosyal medyada kimi takip ettiğini kiminle arkadaş ettiğini buradan da takip edebiliriz” dedi.

 İDEALİ OLAN TAKIMLAR

Yazar Erkan Ataker “İdeal takımların sırrı, o takımın bir idealinin olması gerekir. Ortak bir ideal olduğunda takımın içerisinde bulunan, herkes o ortak ideal noktasında birleşir. Özellikle deprem ve diğer afetlerde, en değerli zaman ilk 72 saat önemlidir. Bu saatten sonra tabiki birçok mucizelerle de karşılaşıyoruz. İşte bu saatlerde liderin aldığı sorumluluk önemlidir” dedi.

BENZER HABERLER
X