‘Yatırımlara yenilerini eklemeyi sürdüreceğiz’
30 Aralık 2022 12:43

‘Yatırımlara yenilerini eklemeyi sürdüreceğiz’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni yılda yeni ve vizyon projeler hayata geçireceklerine dikkat çekti. Başkan Büyükakın, “Yatırımlara yenilerini ve büyüklerini eklemeyi sürdüreceğiz” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yeni yılda tüm dünyaya barış, sağlık ve huzur dileyen Başkan Büyükakın, “Verimli bir yılı geride bıraktık, yeni yıla yeni projeler, yeni umutlarla giriyoruz. 2022 yılından kalan ve bu yıl devreye alacağımız yatırımlarımızla Cumhuriyetimizin 100. yılını layıkıyla karşılamış olacağız” dedi. Başkan Büyükakın, sözlerinin devamında, “Yeni hedefler, yeni umutlar, yeni hizmetlerle geçmesini arzuladığımız yeni yıla merhaba derken, geride bıraktığımız 2022 yılının belediye hizmetlerimiz açısından oldukça verimli geçtiğini, kentimizin vizyon projelerle her yatırım kolunda ayrı ivme kazandığını da gururla belirtmek istiyorum. Şeffaf, erişilebilir, akılcı, sürdürülebilir politikalar üreten yerel yönetim anlayışımız bu yıl da aynı istikrarını sürdürecek” dedi.

‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİMİZİN İZİNDE’

Açıklamasına devam eden Başkan Büyükakın, “Hizmet sevdasıyla tamamladığımız yüzlerce yatırıma yenilerini ve büyüklerini eklemeye devam edeceğiz. Bizim için yeni yıl demek bir önceki yılın muhakemesini yaparak daha iyisini ortaya koymaya çalışmak demektir. Çok şükür yeni yıla işlerimizi tamamlamanın vicdani rahatlığı, görevimizi hakkıyla yapmanın yüz aklığıyla giriyoruz. Gönül belediyeciliğimizin izinde insanımıza dokunan gelişme ve kalkınmaya yönelik önemli adımların olacağı inancındayız. Tüm hemşehrilerimin, ülkemin ve dünyanın yeni yılını kutluyor, bu yılın sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Nice yıllara mutlulukla kavuşmak ümidiyle…” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER
X