Yardımseverlere görev!
İlçemizde Donanma Caddesi Barbaros İlkokulu yanı 9. Sokak Çilem Apartmanı’nda ikamet eden Ayşe ve Dursun Çelik’in 14 yaşındaki kızları Belyanur Çelik..
..rahatsızlığı sebebiyle sıkıntılı günler geçiriyor. Aile, tahlil ve ameliyat masrafları çok fazla olduğu için hareket edemiyor
Belyanur Çelik, 14 yaşında, okul çağında bir kız. 2 sene önce yakalandığı siligoz hastalığı sebebiyle çok zor günler geçiriyor. Mutlaka ameliyat olması gereken Belyanur için gerekli maddi imkanlarının olmadığını ifade eden anne Ayşe Çelik, kızlarını bir hastaneye götürdüklerini fakat tedavi için geç kalındığının kendilerine aktarıldığını söyledi. Anne Çelik, “Görüştüğümüz bir hastanenin yetkilisi, kızımın 7 sene tedavi görmesi gerektiğini belirtti. Bir başka hastane de tedaviye geç kalındığını söyledi. Trabzon Kemik Hastanesi’nden bir haber aldık. Kızımızı tedavi edecek doktoru da bulduk. Onlarla görüşmek istiyoruz. Fakat bizlere bu hastalıkla ilgili yapılması gereken tahlillerin fiyatları söylendiğinde elimiz kolumuz bağlanıyor. Tahliller için 1000 lira gibi fiyatlar söyleniyor. Maddi durumumuz yeterli değil. Çarşamba günü Ankara’dan ilimize bazı profesörler gelecek. Bizleri de muhtemelen öğleden sonra oraya götürecekler. Kızımızı ücretsiz tedavi edeceklerini belirttiler. Tek dileğimiz kızımın şifasına kavuşması” dedi. 14 yaşındaki Belyanur’un tedavi olması için gerekli olan yardımın yapılması durumunda hemen tedaviye başlanacak. Ne kadar erken tedavi olursa Belyanur da o kadar da iyi olacak. Şimdi tüm gözler yardımseverlerde.