Yahya Coşkun Alikahya’lılarla buluştu
Alikahya Merkez ve Atatürk Mahallelerinde bir dizi programlar düzenleyen Yahya Coşkun, bölge sakinleri tarafından çok sıcak karşılandı
,AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun, İzmit İlçe SKM kapsamında Alikahya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Alikahya Atatürk Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Coşkun’a programlarda, İlçe Başkan Yardımcısı Hayrettin Arıcan, İlçe Yöneticisi Fatih Özcan ve Mahalle Temsilcisi Nurettin Arıcan eşlik etti. Vatandaşların taleplerini dinleye ve sohbet eden Coşkun, vatandaşların gündeme dair sorularını yanıtladı.
‘YENİ SİSTEME İHTİYAÇ VAR’
Merkez Mahallesi Yöre Kafe’de de kalabalık bir grup tarafından karşılanan Coşkun burada yaptığı açıklamalarda, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bu dönemde birliğimizi beraberliğimizi daha da arttırmamız lazım. Sınırlarımızın ötesindeki mazlumların gözyaşlarını silmek istiyoruz. Bu da ancak yeni Türkiye ile olur. Bunun için yeni bir sisteme, yeni anayasaya ve başkanlık sistemine ihtiyaç var” dedi.
COŞKUN, MEHMET ALİ AMCANIN DUASINI ALDI
Alikahyalı vatandaşlar tarafından samimi bir şekilde ağırlanan Yahya Coşkun ve beraberindekiler ziyaretlerinin devamında yine Alikahya Merkez mahallesinde Mehmet Ali Kahveci’yi ziyaret etti. Kahveci, kendisine gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, her zaman kendileri için dua ettiğini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.