Vizyon 2023 projelerinde yürütücüler belirlendi
01 Nisan 2016 17:27

Vizyon 2023 projelerinde yürütücüler belirlendi

Gölcük Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri, geçtiğimiz akşam konsey binasında, 34. yürütme kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Vizyon 2023 projelerinin yürütücüleri belirlendi

İlçemizde çeşitli fikirler üreterek bir nevi danışma meclisi görevini yürüten Gölcük Kent Konseyi, geçtiğimiz akşam konsey binasında 34. yürütme kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreter Fatih Bayram, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve yürütme kurulu üyeleri katıldı. Düzenlenen toplantıda 8 adet gündem maddesi tek tek görüşülerek karara bağlandı. Toplantıdaki en önemli konu, gündemin ilk maddesi olan “Gölcük Vizyon 2023 Proje Yürütücülerinin Belirlenmesi” konusu oldu.

YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ PROJELERİ PAYLAŞTI

Gölcük Vizyon 2023 Projesi kapsamında 12 adet çalışma gerçekleştirilecek. İlk proje olan “CBS ve Uzaktan Algılama ile Afet Sonrası Toplanma Merkezleri İçin En Uygun Alanların Belirlenmesi: Gölcük Örneği” görüşüldü. Doç. Dr. Arzu Erener’in projesinde Lütfü Yılmaz, Necmi Kocaman ve Zekeriya Tiryaki’nin görev alması kararlaştırıldı. Yrd. Doç. Dr. Hakan Bağcı’nın “Gölcük Yöresi Müzik Videosu ile Tanıtım Çalışması” projesinde Bilge Saral ve Ali Yıldırım Sezer görev yapacak. Doç. Dr. Menşure Aydın’ın “Aktif Yaşama Engelimiz Yok” isimli projesinde Murat Yavuz ve Nurten Turnalı görevlendirildi. “Gölcük Öğrencileri Yaşam Becerilerini Geliştiriyor” isimli projede Murat Yavuz ve Aslı Arpa birlikte görev yapacak. Gölcük Vizyon 2023 Kitabı çalışmasında Bilge Saral, Hakan Bıçakçı ve Ali Yıldırım Sezer çalışmaları sürdürecek. “Barışçıl Bireyden Barışçıl Topluma” isimli çalışmada Murat Yavuz, Bekir Tülü ve Fahrettin Öveç, görev yapacak. 23. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu projesinde Fahrettin Büyükoğlu ve Bekir Tülü görevlendirildi. 6. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu’na Turhan Yıldız, Fatma Kudal Koç ve Nurten Turnalı’nın isimleri yazıldı. Son olarak Gölcük İlçesi Çevre Sanat Önerisi projesinde Ali Yıldırım Sezer, Murat Yavuz ve Fahrettin Büyükoğlu görevlendirildi.

GÜNDEMİN DİĞER MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Gündemin diğer maddelerinde çeşitli fikirler alındı ve bu fikirler karara bağlandı. Nisan ayının ilk haftasında Dernekler Platformu ile gerçekleştirilecek olan eğitim görüşüldü. Bilişim Atölyesi’nin sivil toplum merkezi olarak kullanılması konusunda fikirler ortaya kondu. Kapalı otoparkın kullanılması ile ilgili olarak halkın bilgilendirilmesine yönelik fikirler alındı. Gölcük temalı kartpostalların basılması konusunda fikirler alındı. Binaların dış cephe mantolaması konusu değerlendirildi. Kapı numaraları konusunda gerçekleştirilen toplantı ile ilgili yürütme kurulu üyeleri bilgilendirildi ve fikirler ortaya kondu. Son olarak ilçemizde bulunan cadde ve sokaklardaki trafik levhalarının gözden geçirilmesi konusu görüşüldü. n Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X