‘Vatan gazilerimize minnettardır’
05 Şubat 2015 17:35

‘Vatan gazilerimize minnettardır’

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Alp, “Vatan toprağının bir karışına göğüslerini siper eden gazilerimize minnettarız” dedi

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Parti Teşkilatı ile birlikte önceki gün Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Hanefi Arslan ve gazileri dernek binasında ziyaret ettiler. Başkan Alp yapmış olduğu açıklamalarda “öncelikle değerli gazilerimizin bizleri bu samimi ortamda karşılamasından onur duydum. Bizler gazilerimizi çok ama çok önemsiyoruz. Çünkü gazilerimiz vatanımızın bir avuç toprağı için göğsünü kurşunlara siper ettiler. Vatan sizlere minnettardır. 7 Şubat tarihinde il kongremiz gerçekleşecek. Aynı zamanda sizleri kongremize davet ediyoruz” dedi.

 ÇAM FİDANI HEDİYE ETTİLER

Başkan Alp, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Hanefi Arslan’a çam fidanını hediye ettiler. Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Hanefi Arslan; “sizlerin bu nazik  ziyaretiniz bizi onurlandırırken, bizlere hediye ettiğiniz bu çam fidanı bizim için en değerli hediye oldu. Bizim dernek hizmetlerimiz ise ülke topraklarını korumak için düşmana karşı göğsünü siper ederek, yaralanarak gazi olan arkadaşlarımızın bir çatı altında olmasını istedik. Sonuçta bu çalışmalarımızda değerli Belediye Başkanımızın katkıları oldu. Kuruluşumuzdan bugüne kadar ilçemizde bulunan tüm resmi törenlerde gaziler olarak yer aldık. Vatan toprağının ne kadar önemli olduğunu tüm gençlerimize anlatmak ve gençlerimizde vatan topraklarına sahip çıkması bizim için en önemli unsurlardandır” dedi.

BENZER HABERLER
X