Vali Yavuz’dan 15 Temmuz gazilerine ziyaret
15 Temmuz 2022 10:05

Vali Yavuz’dan 15 Temmuz gazilerine ziyaret

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma günü öncesinde o gecenin kahramanlarına ziyaretler gerçekleştirdi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ilk olarak Gebze’de ikamet eden Gazimiz Fatih Mehmet Bilgin, daha sonra Derince’de ikamet eden Gazimiz Halil İbrahim Koşdaş ve son olarak İzmit’te ikamet eden Gazilerimiz; Hasan Hüseyin Çiçek ve Mehmet Bozyurt’u hanelerinde ziyaret etti. Gazilerimizin ve ailelerinin hal hatırlarını sorarak, hasbihal eden ve 15 Temmuz’un 6. yıl dönümünde Gazilerimiz ile bir araya gelmenin önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, “Biz şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin her zaman yanında ve emrindeyiz. O gece Milli irademizi vücutlarıyla savunan kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var” dedi.

‘DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN ARKAMIZDA OLMALARI BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR’

Vali Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olduklarını belirten Gazilerimiz, “Devlet büyüklerimizin böylesine arkamızda olmaları, her zaman iletişim halinde olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Ayağınıza taş değmesin, Mevlam görevlerinizi başarılı ve daim eylesin” dediler. Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan Vali Yavuz, kendisini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet etti. Çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Vali Yavuz, onlara çeşitli armağanlar verdi.

BENZER HABERLER
X