Vali Aksoy’dan Gölcük Huzurevi’ne ziyaret
22 Mart 2019 17:17

Vali Aksoy’dan Gölcük Huzurevi’ne ziyaret

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Gölcük Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi


Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir ve Gölcük Huzur Evi Dernek Başkanı Saime Türkmen tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy’a Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti. Huzurevi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, onlarla sohbet edip, tek tek ilgilenen Vali Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmalarında, “Değerli büyüklerim, bugün sizleri ziyaret ederek sizlerle beraber olmayı arzu ettim. Daha önce de birçok kez ziyaret etme isteğim olmasına rağmen yoğunluk olması nedeniyle bugüne nasip oldu. Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin belirlenmesinde değerlendirilen ölçütlerden birisi de yaşlılarına verdiği önemdir” ifadelerini kullandı.

‘BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Sözlerini sürdüren Vali Aksoy, “Türkiye’de de özellikle son yıllarda sosyal devlet olmanın gerekliliği çerçevesinde önemli çalışmalar ortaya kondu. Kadınlarımızın, gençlerimizin, dezavantajlı gruplarımızın, yaşlılarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için birçok hizmet modelleri gerçekleştirildi. Bugün ben de Gölcük’te bu huzurevimizde sizlerle beraber olmaktan ve de sizlerin burada huzur içerisinde yaşıyor olmanızdan büyük bir memnuniyet duydum. Birbirimize sahip çıkacağız. Bizler de bir gün tabi nasip olursa yaşlanacağız. Bu anlamda yaşlılarımızı anlamak ve onlarla beraber olmakta hepimizin ortak görev ve sorumluluğudur. Burada uzun yıllardan beri hizmet veren müessesemiz güzel bir hizmet kalitesini ortaya koyuyorKuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



‘BOCCE TAKIMIMIZIN ŞAMPİYON OLMASI BİZİ GURURLANDIRDI’

Vali Aksoy, “Sizlerin burada bulunuyor olması, huzurlu bir şekilde yaşıyor olmanız bizim de arzu ettiğimiz bir sonuç. Sadece yaşamak değil, sosyal, kültürel ve diğer sportif faaliyetlerde bulunmak da önemli. Biraz önce burayı gezme fırsatım oldu ve burada yaşayan insanlarımızın yaptığı çok güzel ürünler var. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sportif anlamda Bocce takımımızın şampiyon olması bizi gururlandırdı. Bu anlamda da onları tebrik ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum. Bakanlığımızın destekleriyle yürütülen önemli çalışmalar var ama bunun dışında buraya destek veren bir derneğimiz ve vatandaşlarımız var. Bu anlamda onlara da çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum”diyerek tüm yaşlıların haftasını tebrik etti.



BENZER HABERLER
X