Uzayan ağaç dalları budama istiyor
13 Kasım 2015 16:24

Uzayan ağaç dalları budama istiyor

İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Amiral Sağlam Caddesi’nde orta refüjde bulunan ağaçların dalları oldukça uzamış durumda.

Vatandaşlar ve özellikle sürücüler, ağaçların budanması gerektiğini ifade ediyor

Gölcük’ün en işlek caddelerinden biri olan Amiral Sağlam Caddesi, günün hemen her saatinde oldukça kalabalık oluyor. Özellikle sürücülerin sıklıkla kullandığı bu caddede, orta refüjde bulunan ağaçlar, çoğu zaman sürücülere, özellikle de dolmuşlara zor durumlar yaşatmakta. Ağaçların budanmamış olması, araçlara zarar vermeye başlayınca sürücüler tepki göstermeye başladı. Uzun bir süredir ağaçların budanmadığını ifade eden sürücüler, konu ile ilgili şikâyetlerini yetkililere ilettiklerini fakat henüz bir çalışma yapılmadığını belirtti.

‘AĞAÇ DALLARI, YOLA KADAR SARKTI’

İlçemizin ortasından geçen D-130 Karayolu’nda ağaçların budandığını söyleyen sürücüler, burada ağaçların herhangi bir zararının kalmadığını, fakat ilçe içerisinde, özellikle de en kalabalık caddelerden biri olan Amiral Sağlam Caddesi’nde orta refüjde bulunan ağaçların oldukça uzadığını ve bu ağaçların budanması gerektiğini ifade söyledi. Uzamış ve budanması gereken ağaçların araç geçişi sırasında zarar gördüğünü de söyleyen vatandaşlar, “Ağaçların budanma zamanı geldi. Uzayan ağaç dalları, araçlara zarar verdiği gibi kesilmedikleri için ağaçlar da zarar görüyor. Bu konuda yetkililerin, ağaç dallarını budamasını talep ediyoruz” dedi.

BENZER HABERLER
X