Usta gazeteci Aral, Ormanya’yı gezdi
04 Kasım 2018 12:31

Usta gazeteci Aral, Ormanya’yı gezdi

Uluslararası savaş fotoğrafçısı ve gazeteci Coşkun Aral, Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı ziyaret ederek bol bol fotoğraf çekti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 26-28 Ekim tarihlerinde düzenlediği Kartepe Zirvesi’ne katılmak için ilimize gelen uluslararası savaş fotoğrafçısı ve gazeteci Coşkun Aral, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam Parkı Ormanya’yı ziyaret etti. Uzun yıllar boyunca savaş fotoğrafçılığı ve gazeteciliğiyle kendisinden sıkça söz ettiren Aral, Ormanya’yı çok beğendiğini belirterek, “Burası olağanüstü, cıvıl cıvıl… Bir tarafta hayvanlar kendi özgür alanlarında insanlarla temastan mümkün olduğunca uzak, diğer tarafta çocuklar onları gözlemlemekten mutlu” dedi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİ

Usta Gazeteci Aral ayrıca, “Böylesine güzel bir doğal yaşam parkını Kocaeli’ne kazandıran Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim. Sanayi kenti olarak bilinen Kocaeli’ni doğasıyla tanıtmak çok önemli. Herkesi Ormanya’yı görmeye davet ediyorum” diyerek gezisine başladı. İlk olarak doğa yürüyüş parkurlarından başlayan gezide sırasıyla mesire alanı, göller, vahşi yaşam alanı ve en sonunda çocuk hayvanat bahçesini incelendi. Aral, yeşilin ve doğanın iç içe olduğu Ormanya’da, bol bol fotoğraf çekti.

BENZER HABERLER
X