Türk Metal Sendikası AK Parti’yi ağırladı
AK Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 23 Eylül’de yapılan kongrelerinin ardından kendilerine yapılan ziyaretlerin ardından iade-i ziyaretlere başladı.
AK Parti Gölcük İlçe Yönetimi, 23 Eylül’de gerçekleştirilen olağan kongrelerinin ardından birçok sivil toplum kuruluşunun ziyaretini kabul etmişti. Parti yönetimi, şu sıralar kendilerine ziyaret gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, dün Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ile Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener katılım gösterdi.
‘AMACIMIZ, GÖLCÜK’E KATKI SUNMAK’
Gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, “Kongremizin ardından neredeyse her gün ziyaretçilerimizi kabul ettik, onları en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Şu sıralarda da iade-i ziyaretler gerçekleştirmek istiyoruz. Bu kapsamda sizlere gelmiş bulunmaktayız. Kongremizin ardından hemen çalışmalarımıza başladık. Amacımız, halkımızın isteklerine her zaman cevap verebilmek ve ülkemizi her geçen gün bir adım daha ileriye taşımaktır” dedi.
‘ÜLKEMİZE KATKI SUNMAKTAYIZ’
Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener, yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Kongrenizin ardından sizleri sürekli dışarıda görüyoruz. Herkesin amacı, Gölcük’ün yaşantısını biraz daha geliştirmek ve ülkemize katkı sunmaktır. Bizler de bu kapsamda elimizden geleni, Türk Metal Sendikası olarak yapma gayretindeyiz. Sizlere de kongrenizin ardından oluşturduğunuz yeni yönetimle birlikte, yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi. Erdem ŞENGÜL