Türk Harb-İş, emeklilerini uğurladı
14 Temmuz 2020 16:08

Türk Harb-İş, emeklilerini uğurladı

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi, emekliye ayrılan 41 işçisi adına dün sendika şubesinde emeklilik töreni düzenledi.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi, dün sendika şubesinde, emekliye ayrılan 41 işçisi adına emeklilik töreni gerçekleştirdi. Törende Şube İkinci Başkanı Selami Bulut, İdari Sekreteri Remzi Köstence, Mali Sekreter Nusret Subaşı ve emekliye ayrılan işçiler hazır bulundu. Emeklilik töreninde konuşma yapan Şube İdari Sekreteri Remzi Köstence, “Korona virüsü pandemisi, hem fabrikalarda hem de burada, her yerde olduğu gibi biraz sıkıntı yarattı. Böyle bir emeklilik töreni olsun istemezdik. Daha samimi, daha güzel bir ortam olsun istedik. Bildiğimiz kadarıyla aşağıda tören yapılmıyor. Yapacak bir şey yok. Sağlık her şeyin başı” dedi.

 EMEKLİLİK İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ

İdari Sekreter Köstence, “Sizlere bundan sonraki yaşantınızda sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk, ailenizle birlikte uzun ömürler diliyoruz. Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun. Buraya kadar geldik. Hediyelerinizi de takdim edeceğiz. Emeklilikle alakalı olarak İdari Sekreterimiz Nusret Subaşı, işleyişle ilgili açıklamalar yapacak. Hepinize tekrardan hayırlı olsun diyoruz” dedi. İdari Sekreter Köstence’nin konuşmasının ardından Mali Sekreter Nusret Subaşı, emeklilik işlemleri ile ilgili olarak emekli olan işçilere bazı bilgiler aktardı. Ardından üyelere, sendika yönetimi tarafından hediyeleri verildi ve son olarak sendika binası önünde bir anı fotoğrafı çekildi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X