Türk Harb-İş, CHP adaylarını ağırladı
CHP Kocaeli Milletvekili Adayları Haydar Akar, Turan Dumlu, Tamer Solakoğlu ve Kemal Nişancı, geçtiğimiz gün Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek seçimlerde kendilerine destek olmalarını istedi
Türk Harb-İş Sendikası, seçim çalışmaları kapsamında kendilerini ziyaret eden milletvekili adaylarını ağırlamaya devam ediyor. Sendika şubesinin geçtiğimiz günkü ziyaretçileri, CHP Kocaeli Milletvekili Adayları Haydar Akar, Turan Dumlu, Tamer Solakoğlu ve Kemal Nişancı oldu. Gerçekleştirilen ziyarette Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve CHP Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette ilk olarak CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Turhan Yıldız’ın yeniden başkanlığa seçilmesi maksadıyla bir hediye takdim etti. Ardından yaptığı konuşmada “Adaylarımız, sendikaları çok önemsiyor. Partimiz iktidara geldiği zaman işçilerimizin refah ve huzuru için sürekli çalışacaklar” dedi.
BAŞKAN YILDIZ, İŞÇİLERİN İSTEKLERİNİ SIRALADI
Ziyarette Başkan İşeri’nin ardından sıra ile milletvekili adayları Kemal Nişancı, Tamer Solakoğlu, Turan Dumlu ve Haydar Akar, sıra ile konuşmalarını yaptı. Konuşmalarda ortak mesaj, ülkenin refah ve huzurunu sağlamak, işçilerin haklarını korumak, emeklilere daha rahat yaşayabilecekleri şartları sağlayabilmek ve halkın huzurunu arttırmak oldu. Sendika Şube Başkanı Turhan Yıldız da yaşadıkları sorunlara değinerek Gelir Vergisi’ndeki adaletsizliklerin ortadan kaldırılmasını ve terörle mücadelede yaralanan ve gazi statüsüne alınmayan kişilere gazi statüsünün verilmesini beklediklerini ifade etti.