Kocaeli’de Nevruz Bayramı kutlandı
Kocaeli’de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama yapıldı
$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Gölcük Trabzonlular Derneği’nin, dün dernek binasında yaptığı toplantıda derneğin kadın kolları yönetiminin oluşturulması için çeşitli adımlar atıldığı ifade edildi. Toplantıya Kocaeli Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Neşe Köse, Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Selin Güzelcik ve kadın kolları yönetim kurulundan bazı isimler katılım gösterdi.
‘BAŞKANLIK GÖREVİ İÇİN SELİN GÜZELCİK’İ SEÇTİK’
Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu, “Derneğimizde görevi aldığımız günden itibaren adımızı daha iyi duyurmak ve derneğimizi güçlendirmek adına çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda, derneğimizin kadın kollarını da oluşturma yönünde bir karar almıştık. Bugün yapmış olduğumuz toplantı ile bu konuyu açıklıyoruz. Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanlığı görevine Selin Güzelcik’i seçtik. Kendisine bu görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
BAŞKAN KÖSE’YE DERNEĞİN ATKISI HEDİYE EDİLDİ
Başkan Çakıroğlu, konuşmaların ardından Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Selin Güzelcik’e kadın kolları yönetimine dair belgeleri verdi. Başkan Çakıroğlu, katılımlarından ötürü Gölcük Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Güzelcik ile birlikte, Kocaeli Trabzonlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Neşe Köse’ye derneklerinin atkısını takdim etti. Başkan Köse de Gölcük Trabzonlular Derneği yönetimine teşekkürlerini sundu. Erdem ŞENGÜL