Trabzonlular, hamsi festivaline hazırlanıyor
Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Bulut, derneklerinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu ve Gölcüklülere güzel haberler verdi
Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Bulut, derneklerinin önümüzdeki dönem içerisinde yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Bulut, konu ile ilgili açıklamasında “Geçmiş dönemlerde hamsi festivalleri düzenlemiştik ve halkımız bu festivalleri oldukça beğenmişti. Bu festivalin tekrar yapılmasını planlıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız var. Düşündüklerimiz olursa bu festivali yapacağız. Festivale sadece Trabzonlu hemşerilerimizi değil tüm Gölcük halkını davet edeceğiz. Festivali, Kadırga Tesisleri’nde yapmayı düşünüyoruz” dedi.
ETKİNLİKLER SÜRECEK
Başkan Bulut, açıklamasının devamında “Hamsi festivaline yöresel sanatçılarımızın da katılımını sağlayacağız. Herkesin katılacağı, mangalını alarak Kadırga’ya geleceği festivalimizin güzel bir şekilde yapılmasını planlıyoruz. Mart ayında bir gece düzenlemek istiyoruz. Bu konuda yaptığımız çalışmalar da sürüyor. Trabzonsporlu eski futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor’da gerçekleşen başkanlık seçimi sonrasında, kulüpte bir görev alırsa kendisini ziyaret edeceğiz. Devre arasında Gölcük Karadenizspor’a, Trabzonspor Kulübü yöneticileri ve bazı futbolcular, ziyarete gelecek” dedi.