Trabzonlular Derneği, spor kulübü açıyor
Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Bulut, yaptığı açıklamada, dernek olarak yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra sportif faaliyetler içinde de bulunduklarını belirterek,..
...amatör bir spor kulübü kuracaklarını, burada da gençlerin oynayacağını belirtti
Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Bulut, dernek olarak birçok sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirdiklerini, bu faaliyetlerin de gerek Trabzonlu hemşerileri gerek de Gölcük halkı tarafından büyük takdir topladığını ifade etti. Bu zamana kadar yapmış oldukları faaliyetlerin Gölcük halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandığını belirten Başkan Bulut, “Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz Hamsi Festivali’ne halkımız yoğun ilgi gösterdi. Yine yöremizi yansıtan bir sinema filminin oyuncuları ilçemize gelerek derneğimizde halkımızla buluştu. Bu tür sosyal faaliyetlerimize hemşerilerimizin yanı sıra Gölcüklüler de katılıyor” dedi.
YÖNETİM KURULU HAZIR
Sosyal ve kültürel faaliyetlerinin devam edeceğini belirten Başkan Bulut, “Geçtiğimiz aylarda kültürünü yansıttığımız Trabzon’a has ürünlerin satıldığı kültür tırımız dernek önünde açıldı. Bu tıra yine büyük ilgi oldu. Tabii ki dernek olarak sadece sosyal ve kültürel faaliyetler yapmıyoruz. Önümüzdeki ay gerçekleştireceğimiz bir spor kulübü projemiz var. Dernek adına açacağımız amatör spor kulübümüzde, Trabzonspor Futbol Okulu’ndan çıkan gençlerimiz oynayacak. Bu kulübümüzün yönetim kurulunu da hazırladık. Kulübümüzün ismi, Faroz Spor Kulübü, Boztepe Spor Kulübü veya Gölcük Karadeniz Spor Kulübü olacak. Bu üç isimden biri, kulübümüzün adı olacak” dedi.