Trabzon Tanıtım Günleri’ne büyük ilgi
10 Şubat 2019 16:26

Trabzon Tanıtım Günleri’ne büyük ilgi

Büyükşehir Belediyesi tarafından 7-10 Şubat tarihleri arasında ‘Anadolu Kocaeli’nde konseptiyle Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri büyük ilgi gördü

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği işbirliği ile Uluslararası Fuar Merkezi’nde 7-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, Kocaeli’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğradı. Tanıtım günlerine sadece Trabzonlular değil kentte yaşayan farklı illerden vatandaşlar da geldi. İkinci kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde Trabzon’un yöresel ürünleri ve kültürü sergilendi. 

YÖRESEL ÜRÜNLERE YOĞUN İLGİ

İkinci kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’ne Kocaelili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Trabzon Tanıtım Günleri’nde Kocaeli’nde adeta Trabzon yaşatıldı. Hafta sonu tatiliyle birlikte Trabzon Tanıtım Günleri’ne akın eden vatandaşlar, fuar alanı içinde açılan stantlara büyük ilgi gösterdi. Özellikle yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantlar önünde uzun kuyruklar oluştu.

3. GÜNDE EKİN UZUNLAR KONSERİ

Karadeniz müziğinin kaliteli seslerinden biri olan Ekin Uzunlar, Trabzon Tanıtım Günleri’nin 3. gününde sahne aldı. Son dönemlerin en beğenilen ve en çok takip edilen isimleri arasına giren Uzunlar’ı dinlemeye gelen ziyaretçiler, sahnenin bulunduğu alanı hınca hınç oldurdu. Sevilen parçalarını seslendiren Uzunlar da kendisini dinlemeye gelen vatandaşları coşturdu. Sesinin yanı sıra, mizahi anlayışı, sahne performansı ve renkli karakteri ile de dikkat çeken Uzunlar’ın parçalarını ziyaretçiler hep bir ağızdan söyledi.

ALIŞVERİŞ VE EĞLENCE BİR ARADA

Trabzon Tanıtım Günleri ziyaretçileri, Trabzon’un yöresel ürünlerine ulaşmanın keyfini yaşarken eğlencenin de tadını çıkardı. Alışveriş yaparken eğlendiklerini belirten ziyaretçiler Trabzon Tanıtım Günleri gibi fuarların düzenli olarak her yıl programlanmasını beğeniyle karşıladı. Bu gibi fuarların insanları daha da kaynaştırdığını belirten ziyaretçiler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

BENZER HABERLER
X