‘THK gençleri özveri ile çalışıyor’
19 Şubat 2016 16:48

‘THK gençleri özveri ile çalışıyor’

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi yönetimi, THK’nın kuruluşunun 91. yılı dolayısıyla Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

 Kurum Başkanı Bilge Saral, Kaymakam Yazıcı’ya uçak maketi hediye ettiTürk Hava Kurumu Gölcük Şubesi yönetimi, THK’nın kuruluşunun 91. yılı dolayısıyla bugün Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Bilge Saral ve yönetimi de hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak Kurum Başkanı Bilge Saral, Kaymakam Yazıcı’ya bir uçak maketi hediye etti. Başkan Saral, “Kurumumuzun 91. yılı olmasından dolayı Kaymakam Adem Yazıcı’ya bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Ülkemizin ilk kurumlarından biri olan Türk Hava Kurumu’nun aktif bir şekilde ilçemizde çalışması için gayret gösteriyoruz. İnşallah kurumumuz, 100. yaşında daha büyük başarıların altına imza atacaktır. İlçemizde kurumumuza bağlı olarak gençlerimiz büyük çaba gösteriyor. Onlar da aldıkları puanlarla Türk Hava Kurumu’nun gençlere sunduğu fırsatlardan yararlanıyor. Birçok gencimiz, yapılan etkinliklerde yer alıyor ve bundan ötürü de gayet mutlular. İlerleyen dönemlerde daha fazla gencimizi bu faaliyetlere göndermek istiyoruz” dedi.

“THK ÜLKEMİZİN İLK KURUMLARINDAN BİRİ”

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı da gerçekleştirilen ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, “Türk Hava Kurumu, sizin de belirttiğiniz gibi ülkemizin ilk kurumlarından biri. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk de bu kuruma büyük bir önem vermekteydi. Ben de Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi’ni takip etmekteyim. Gerçekten özveri ile çalışıyorsunuz. Gençler de bu çalışmalarda aktif bir rol oynuyor. İlçemizden birçok gencin kurum bünyesinde verilen eğitimlere katılması gerçekten çok önemli. En fazla gencin gönderildiği bölgelerden birinin de Gölcük olması, bize ayrı bir gurur veriyor. THK gençleri, özverili bir şekilde çalışıyor. Vermiş olduğunuz hediye de çok güzel, çok değerli. Yapmış olduğunuz ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Gölcüklü gençlerimizin, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sıkı bir şekilde çalışmasını da temenni ediyorum” dedi.

BENZER HABERLER
X