‘Teşkilatımız büyük  bir azimle çalışıyor’
12 Eylül 2019 16:35

‘Teşkilatımız büyük bir azimle çalışıyor’

Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, düzenlediği haftalık basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Teşkilatımız büyük bir inanç ve azimle çalışmalarına devam etmektedir” dedi

Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, parti binasında haftalık basın toplantısını düzenledi. SP İl Başkanı Mutlu, toplantıda yaptığı açıklamada,7 Eylül Cumartesi günü Ankara’da yapılan il başkanları toplantısına il başkanı sıfatıyla ilk kez katıldım. Toplantıda genel merkez kongremizin 13 Ekim 2019 tarihinde yapılacağı ifade edildi. Büyük kongreden sonra il ve ilçelerimizin kongre süreçlerini planlayacağız” dedi.

‘DEĞİŞİM SÜRECİ’

Sözlerine devam eden Mutlu, “2017 kongremizden sonra iki seçim geçirmiş olan eski il başkanımız Nurettin Çelik Bey’in son ayda genel merkezimize olan il başkanlığı değişimi talebi uygun görülmüş ve tarafıma Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan tarafından il başkanlığı görevi verilmiştir. Görevlendirme sürecinden sonra güçlü bir başkanlık divanı için istişarelere başladık. Saadet Parti’miz teşkilat mensuplarındaki büyük azimle, her daim disiplinden kopmadan çalışmaya devam etmiştir. İlçeden mahalleye her kadememiz rutin toplantılarını yapmaktadır. Teşkilatımız büyük bir inanç ve azimle çalışmalarına devam etmektedir. Bu inanç ve azim sayesinde teşkilatımız mutlaka hedeflediği noktaya ulaşacaktır” dedi.

‘ÜLKEMİZ HER YÖNÜ İLE TIKANDI, DEĞİŞİM ŞART’

SP İl Başkanı Mutlu sözlerinin devamında, “Ülkemiz artık her yönüyle iktidarın tıkandığı bir süreci yaşıyor ve bunu hep birlikte görüyoruz. Ekonomiden dış politikaya, adaletin tesisinden israf ve yolsuzluğa kadar ciddi bir tıkanıklık yaşanmakta. Dolayısıyla ülkemiz bir eşiktedir. Önümüzdeki süreç artık bir iktidar değişikliği göstermektedir. Bu değişikliğin arifesinde şimdiye kadar partimiz bünyesinde yaptığımız çalışmalarla, ortaya koyduğumuz çözüm projeleri ve önerileri ile bu ülkeye; ekonomik anlamda, dış politika anlamında, yargı yürütme ve yasamanın ayrılması noktasında ortaya koyduğumuz fikirlerle Saadet Parti’miz 50 yıla yakın bir tarihi ile iktidara taliptir ve iktidardaki yerini mutlaka alacaktır” ifadelerini kullandı.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ, VEKİLLERİMİZ OLACAK’

SP İl Başkanı Mutlu, “Bizler bu anlamda Kocaeli teşkilatları olarak başta il başkanı olarak şahsım olmak üzere, il başkanlık divanımız, il yönetim kurulumuz, bütün ilçelerimiz ile yapılacak ilk genel seçimde mutlaka ve mutlaka Kocaeli’mizden bir vekil veya vekiller çıkartacak çalışma ve azmi hep beraber ortaya koyacağız. Bu hedefte üzerimize düşen ne varsa gereğini yapacağız” şeklinde konuştu.

BENZER HABERLER
X