Terk edilen karacalar  biberonla bakılıyor
26 Temmuz 2017 14:42

Terk edilen karacalar biberonla bakılıyor

Anneleri tarafından doğaya terk edilen iki karaca yavrusuna, Kartepe Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi yetkilileri sahip çıktı

Kartepe’de bulunan Kartepe Uzuntarla Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi yetkilileri, anneleri tarafından terk edilen iki yavru karacaya kucak açtı. Doğada anneleri tarafından terk edilmiş olarak bulunan iki yavru karaca, tedavilerinin ardından Kartepe Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi’ne getirildi.

 ÖZEL KAFES

Burada koruma altına alınan ve yetkililer tarafından biberonla beslenen yavru karacalar için özel bir kafes hazırlandı. Park ziyaretçileri tarafından da ilgi gören karacalar, gelişimlerinin tamamlamasının ardından tekrar doğal yaşam alanlarına salınacak.

BENZER HABERLER
X