Telefon direği tehlike saçıyor
Kavaklı Sahil Caddesi üzerinde bulunan telefon direği, yerinden sökülmüş bir biçimde yol kenarında bir ağaca yaslanmış şekilde duruyor. Direğin uzun süredir bu şekilde bırakıldığını söyleyen vatandaşlar, direğin kaldırılmasını
İlçemizde Kavaklı Sahili’nde bulunan bir telefon direği, yerinden sökülmüş durumda ve bu direk, aynı yerden bulunan bir ağaca yaslandırılmış bir şekilde alanda duruyor. Geçtiğimiz aylarda yine aynı alanda bulunan telefon direği, yamuk bir şekilde durmaktaydı. Zaman içerisinde birçok kez şikayet edilen fakat düzeltilmeyen direk, vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Aradan geçen süre zarfında herhangi bir işlemin yapılmadığını ifade eden vatandaşlar, direğin daha da fazla zarar gördüğünü ve yerinden söküldüğünü de ifade etti. Direğin üzerinde halen telefon kablosu bulunması da başka bir tehlikelere mahal veriyor.
‘DİREĞİN KALDIRILMASI GEREKİYOR’
Üzerinde kopmuş telefon kablolarının bulunduğu ve bir ağaca yaslandırılmış bir şekilde bırakılan telefon direği, ilerleyen zamanda tehlikeye sebep olabilir. Düşme tehlikesi olan direğin yerinden kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, “Bizler, uzun bir süredir burada duran telefon direğinin yerinden kaldırılmasını veya düzeltilmesini istedik. Ama bu isteğimizi kimse duymadı. Telefon direği artık yerinden sökülmüş bir şekilde ve ağaca yaslandırılmış durumda bekliyor. Yetkililerin tehlikeyi önlemek adına bir çalışma yapması şart oldu. Buradan geçen bir kişi, bu direk sebebiyle bir tehlike atlatabilir. Direğin birinin üzerine düşme ihtimali de var. Herhangi bir sorun yaşanmadan bu direğin kaldırılması gerekiyor” dedi.