15 Mayıs 2013 18:13
Talihsiz adam su kanalına düştü
Değirmendere Yukarı Mahalle Derebeyi Sokak No: 42 adresinde ikamet eden Selahattin Şengür (36) kardeşi Hüseyin Şengür ile köprü üzerinde otururken dengesini kaybedince bir anda su kanalına düştü.
Ağır yaralanan Şengür hastane yolunda hayatını kaybetti Değirmendere Yukarı Mahalle Derebeyi Sokak No: 42 adresinde ikamet eden Selahattin Şengür (36) kardeşi Hüseyin Şengür ile köprü üzerinde otururken dengesini kaybedince bir anda su kanalına düştü. Düşme esnasında kafasını taşlara çarpan Selahattin Şengür, hayatını kaybetti. İddialara göre olay şöyle gelişti: Değirmendere`de ikamet eden evli iki çocuk babası olan ve gündelik işlerde çalışan Selahattin Şengür, kardeşi Hüseyin Şengür ile birlikte evlerinin yakınında bulunan su kanalının üzerindeki köprüde oturuyordu.
DEĞİRMENDERE MERKEZ MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Kardeşiyle sohbet eden Selahattin Şengür bir anda dengesini kaybederek köprüden su kanalına düştü. Talihsiz adam düşme esnasında başını taşlara vurdu. Su kanlında bulunan suyun etkisiyle bir süre sürüklenen Şengür, menfeze takılı kaldı. Kardeşinin haber vermesiyle olay yerine ulaşan polis ekipleri ile sağlık görevlileri Selahattin Şengür`ü sudan çıkardı. Yaşadığı belirlenen Şengür hemen ambulansa alınarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Durumu ağır olan Şengür, hastane yolunda vefat etti. Gölcük Devlet Hastanesi`nden otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu`na kaldırılan Selahattin Şengür`ün cansız bedeni yapılan otopsinin ardından acılı ailesine teslim edildi. Şengür, Yukarı Değirmendere Merkez Cami`nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Değirmendere Merkez Mezarlığı`nda toprağa verildi.