‘Takdire şayan bir iş yapıyoruz’
31 Ocak 2016 16:43

‘Takdire şayan bir iş yapıyoruz’

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, esnafların kapalı pazarlarda tezgâh açmayı dört gözle beklediklerini ifade etti ve “Takdire şayan bir iş yapıyoruz” dedi

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, pazarcı esnaflarının kapalı pazarlarda daha iyi koşullarda çalıştığını ifade etti. Başkan Tuncer, konu ile ilgili açıklamasında, “Pazarcılık, belki de meslekler arasında en zor ve en çok fedakârlık beklenen bir iş koludur. Kimilerinin hor gördüğü, kimilerinin de dışladığı pazarcılar, kar kış demeden öncelikle kimseye muhtaç olmamak için kazanç sağlamanın, akabinde de bu işi yaparken halkımıza daha taze ve daha ucuz sebze meyve sunabilmenin mücadelesini vermektedir. Hor görmek şöyle dursun, takdire şayan bir iş yapılmaktadır” dedi.

‘DÖRT GÖZLE BEKLİYORLAR’

Başkan Tuncer, açıklamasının devamında, “Tabii ki zorlandığımız pazar koşulları var. Bunların en aza indirilmesi, kapalı pazarların çokluğu ile mümkündür. Eksiğiyle fazlasıyla 2 adet kapalı pazarımız var. Esnafımız sokakta kurduğu pazardan sonra kapalı pazara tezgâh kuracağı günü heyecanla bekliyor, iple çekiyor. Adeta bir marka haline gelen Hisareyn pazarımız bunlardan birisidir. Halkımızın da mutlulukla alışveriş yaptığı Hisareyn pazarımız, gün geçtikçe önemini ve kıymetini arttırıyor. Tabii ki eksiklikleri var. Bunlar da zamanla, olumsuz hava koşulları oldukça meydana çıkıyor ve bizler de eksiklikleri görüp belediyemiz ile paylaşıyoruz. Her zaman yanımızda hissettiğimiz Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyoruz” dedi.

BENZER HABERLER
X