Sümerler Tuhafiye 53 yıldır Gölcük’te hizmet veriyor
Gölcükte 1962 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan ve aralıksız 53 yıldır Gölcük halkının aradığı bir isim olan Sümerler Tuhafiye..
..Genç işadamı Ömer Çoban’ın idaresinde başarılı çalışmalarıyla dedelerinin mesleğini yaşatmaya ve başarıyla temsil etmeye devam ediyor
1925 yılında Giresun’un Eynesil İlçesinde kurulan Sümerler Tuhafiye, 1962 yılında Gölcük’te faaliyetlerine devam kararının ardından kapılarını Gölcük halkına açarak bugün gelinen noktada her kesimden insanların tercih ettiği bir müessese olarak hizmet sunuyor.
‘YOĞUN ÇABA SARF EDİYORUZ’
İşletme sahibi Ömer Çoban, babasından devraldığı işletmenin başına geçerek çok yönlü hizmetlerle Gölcüklü bayanların tercih ettiği bir isim olarak biliniyor. İşletmede çeyizlik malzeme ürünleri, el sanatları kurs ve atölyelerin malzemeleri, birbirinden güzel boncuk ve süsleme malzemeleri, havlu çeşitleri, örgü iplikleri, makara çeşitleri, terzi malzemeleri, tekstil iplikleri, kurdele, düğme, çuha ve tül çeşitleri gibi yüzlerce çeşit ürün bulunuyor. İşyeri sahibi Ömer Çoban, “her geçen gün artan müşteri sayımızın ihtiyaçlarına en güzel şekilde cevap verebilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Müşteri memnuniyetine son derece önem veren işletmemiz bu yönde ürün yelpazesini sürekli geliştirmeye özen göstermektedir. Vatandaşlarımız bize geldiği zaman acaba bu ürün sizde var mı? diye sormalarına gerek kalmadan akıllarında bu ürün burada mutlaka vardır diyerek gelmektedirler. Vatandaşlarımızın akıllarında böylesine bir intiba bırakmak çok önemli” dedi.