‘Şubeler arasında dikkat çeken bir noktadayız’
31 Ocak 2019 16:41

‘Şubeler arasında dikkat çeken bir noktadayız’

‘Şubeler arasında dikkat çeken bir noktadayız’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yapılan dernek çalışmaları ve bunlara dernek üyelerinin ilgisi hakkında bilgiler verdi. Başkan Tülü, “Şubeler arasında dikkat çeken bir noktadayız” dedi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, derneklerinin yapmış olduğu çalışmalar ve bunlara dernek üyelerinin ilgisi hakkında bazı açıklamalar yaptı. Başkan Tülü, özellikle derneklerinin yaptığı anlaşmaların faydalı olduğunu belirterek “Derneğimiz bünyesinde yapılan anlaşmalara dernek üyelerimiz her zaman büyük bir ilgi gösteriyor. Üyelerimizin de yapılan anlaşmalar neticesinde beğenisi sürekli artıyor. Geçtiğimiz günlerde bir otelle anlaşma yaptık ve buraya derneğimizden 30 rezervasyon yapılmış durumda. Yani anlaşmalarımız, dernek üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor diyebiliriz” dedi.

 ‘DERNEĞİMİZİN 1750 ÜYESİ VAR’

Başkan Tülü, açıklamasına devam ederek derneklerinin güncel üye sayısına da değindi ve “İlçemizde kurulduğumuz ilk günden bu yana büyüyen bir dernek olarak ailemizi her zaman genişletiyoruz. Bu kapsamda derneğimizin şubeleri arasında da dikkat çeken bir noktada olduğumuzu söylemek mümkün. Derneğimizin şu an toplamda 1750 üyesi bulunuyor. Derneğimizin her bir üyesi, derneğin aktif bir şekilde ilerleyebilmesi adına elini taşın altına koyuyor. Yani derneğimizi, üyelerimizin tümü yönetiyor diyebiliriz. Bu zamana kadar derneğimizin yanında olan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 ‘SEMİNERLERİN DEVAMI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Sözlerine son veren Başkan Tülü, dernek bünyesinde verilen seminerlere de değinerek “Derneğimiz bünyesinde, üyelerimize yönelik olarak birçok seminer gerçekleştirdik. Gerek mesleğimizi ilgilendiren hukuki konular gerekse de sağlık konusunda yapılan seminerlere tüm üyelerimiz büyük bir ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz dönemde bir seminer düzenlemiştik. Önümüzdeki dönemde seminerlerimizi sürdürebilmek adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yaptığımız çalışmaların tümünün derneğimize ve üyelerimize fayda sağlamasını istiyoruz. Bu konuda adım atmaya da devam edeceğiz” dedi.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X