Spor Güvenlik Kurulu toplandı
Her ay düzenli bir şekilde yapılan İlçe Spor Güvenlik toplantısı dün Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
Her ay düzenli bir şekilde yapılan İlçe Spor Güvenlik toplantısı dün Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantı Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı başkanlığında gerçekleşti.
Toplantıda İlçemiz şehir stadında 03/03/2013 Günü Gölcükspor- Kayserişekerspor, 17/03/2013 günü Gölcükspor- Orhangazispor, 31/03/2013 günü Gölcükspor-Kastamonuspor
futbol müsabakası oynanacağından, yapılması gereken düzenlemeler ve alınacak güvenlik önlemleri değerlendirildi. Ayrıca 22/12/2012 tarih ve 28505 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmelik hakkında ilgili kurumlara bilgi aktarıldı.
SERTTÜRK: TAKIMIMIZDA MADDİ SIKINTI VAR
Toplantıda takımı hakkında bilgi veren Değirmendere Voleybol Kız Takımı Hocası Seyhan Sertürk’ün yaptığı konuşma dikkat çekti. Serttürk takımının maddi sorunları olduğunu ve kızların top oynamak istemediğini söyledi. Serttürk “Kızlar en son maçta maça çıkmak istemedi. Onlara da kızamıyorum. Çünkü haklılar. Sporcular önceden spora değer veriyordu. Ancak bu günü şartlarında değişti” dedi. Kaymakam Yazıcı ise yaptığı açıklamada “Sporda para başarı getirmiyor. Ancak parasız da olmuyor. Konuyla ilgili değerlendirme yapacağız” dedi.