‘Sosyal haklarda denge istiyoruz’
03 Mayıs 2019 15:41

‘Sosyal haklarda denge istiyoruz’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,

özlük hakları, kadın kolları oluşumunun faaliyetleri ve Ramazan ayı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Tülü, “Sosyal haklar konusunda denge istiyoruz” dedi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, özlük hakları ile ilgili olarak dernek binasında düşüncelerini dile getirdi. Başkan Tülü, yaptığı açıklamada, “Özlük haklarımızla ilgili olarak uzun bir süreden bu yana taleplerimiz bulunuyor. Bu konuda henüz bir adım atılmış değil. Ekonomik bir sıkıntı olabilir ama bunun ekonomiyi çok da zorlayacağını düşünmüyoruz. Biz her zaman görev esnasında, sosyal hak gibi konuları düşünmeden vatan savunması ve devamlılık için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Dileriz ki dünya orduları arasındaki denge, bizim ordumuza da gelir. Özellikle sosyal haklar konusunda bir dengenin olmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘KADIN KOLLARIMIZ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİ’

Sözlerini sürdüren Başkan Tülü, dernekleri bünyesinde oluşturulan kadın kolları oluşumunun sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, “Kadın kolları oluşumumuz, diğer yerlerdeki gibi müstakil bir oluşum değil. Derneğimizin kadın kolları, tüzük gereği komisyon olarak çalışıyor. Geçtiğimiz hafta kadın kolları oluşumumuz, geçtiğimiz Pazartesi günü Bursa’da Mudanya ve Cumalıkızık turu gerçekleştirdi. Bir otobüsle bu iki bölgemizi gezdiler. Kendilerinin dönem içinde yapacağı farklı çalışmalar da olacaktır. Bu konuda bizim de desteklerimiz olacaktır” dedi.

‘HALKIMIZIN RAMAZAN AYINI TEBRİK EDİYORUZ’

Başkan Tülü, sözlerinin devamında, “Ramazan ayına gelmiş bulunmaktayız. Her sene yaptığımız gibi yurtlarda kalan çocuklarımızla iftarda buluşacağız. Onlarla birlikte vakit geçireceğiz. Üyelerimiz ve yardımseverlerin de katılımı ile bunu yapmak istiyoruz. Etkinliğimizi daha da ileriye, yukarıya götürebilir miyiz, bunu kendi içimizde yapacağız. Kadın kollarımızın Ramazan ayı içerisinde Bursa’da, cami turları olacak. Üyelerimizle de bir iftar programı yapmayı planlıyoruz. Ramazan ayını bu yıl hareketli bir şekilde geçirmek amacındayız. Tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.  Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X