Sokak köpekleri için kulübe yaptılar
Doğayı Hayvanları koruma Derneği İl Temsilcisi Selma Pilatin ve İzmit Temsilcisi Gizem Nur Tekin el ele vererek Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi’nde yaşamını sürdüren sokak köpekleri için kulübe yaptı
Doğayı Hayvanları koruma Derneği İl Temsilcisi Selma Pilatin ve İzmit Temsilcisi Gizem Nur Tekin el ele vererek Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi’nde yaşamını sürdüren sokak köpekleri için kulübe yaptı. Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi tarafından hediye edilen köpek kulübeleri Tıp Fakültesi bahçesinde konuldu. Kulübeye yerleştirilen köpeklerin bakımı öğrenciler tarafından yapılacak.
‘BÖYLE BİR UYGULAMA GÖLCÜK’TE DE OLABİLİR’
Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın yaptığı açıklamada aynı uygulamanın Gölcük’te de olabileceğini söyledi. Taşkın “ Eğer Gölcük’te de uygun bir yer bulunabilirse böyle bir uygulama yapılabilir. Örneğin Gölcük Meslek Yüksek Okulu bu konuda bize yardımcı olabilir. Bahçesinde bakılabilir” dedi.