SMMM’de eğitim seminerleri devam ediyor
16 Kasım 2016 11:25

SMMM’de eğitim seminerleri devam ediyor

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda oda üyelerine ve stajyerlere yönelik eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor

Son olarak, Yeminli Mali Müşavir Recep Selimoğlu tarafından Kocaeli SMMM Odası üyeleri ve stajyerlerine yönelik, “Tek Düzen Hesap Planı-Muhasebe uygulamalarında yapılan hatalara” ilişkin eğitim semineri, oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda, Kasım ayında da eğitim seminerleri doludizgin devam ediyor. Oda üyeleri ve stajyerlerine yönelik “Tek Düzen Hesap Planı-Muhasebe uygulamalarında yapılan hatalara” ilişkin eğitim semineri, Yeminli Mali Müşavir Recep Selimoğlu tarafından oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

‘STAJYERLERDEN TALEP GELDİ’ Seminer öncesinde açılış konuşması yapan Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz eğitimin ardından bugün yine Recep Selimoğlu üstadımızı ağırlamaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Özellikle stajyerlerimizden gelen yoğun talep neticesinde eğitimi gerçekleştirmeye karar verdik. Tüm üyelerimize ve stajyerlerimize katılımlarından ötürü teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

ÜYELER VE STAJYERLERDEN TAM NOT ALDI 2015 yılının ardından bu yıl da, Kocaeli SMMM Odası üyelerine eğitim veren, YMM Recep Selimoğlu ise yaptığı konuşmada, “Bugün yine sizlerle birlikteyiz. Meslektaşlarımla birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bugün “Tek Düzen Hesap Planı-Muhasebe uygulamalarında yapılan hatalara” ilişkin keyifli bir eğitim çalışması gerçekleştireceğiz” diyerek sözlerine başladı. Selimoğlu, yüksek enerjisiyle oda üyelerinden ve stajyerlerinden bir kez daha tam not aldı.

BENZER HABERLER
X