Sırf Tiyatro 10. sezonunu kutlayacak
08 Temmuz 2016 12:47

Sırf Tiyatro 10. sezonunu kutlayacak

İlimizin özel tiyatrolarından Sırf Tiyatro, 2007 yılında başladığı gösterimlerine 2016-2017 sezonu ile birlikte 10 yılını kutlayacak

10 yıla bir çok oyun sığdıran ekip, aynı zamanda eğitim ve sosyal projelere de adını sıkça duyuruyor. Sırf Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Cinemre,  “10 yıl önce başlattığımız bu serüven her geçen gün daha büyük bir ivme sağlayarak devam etti.Her zaman yaptığımız işin daha iyisini yapmaya çalıştık.Ama daha çok yapacak işimiz var. Geçtiğimiz dönemlerde İstanbul, Samsun, Bursa, Eskişehir, Ankara, Yalova, Sakarya da oyunlarımızı sahneledik. İsteğimiz oyunlarımızı artık Türkiye'nin her bölgesinde sahnelemek ve Sırf Tiyatro'yu bir sanat merkezi haline dönüştürmek. Halkımız desteği ile hedeflerimize inşallah ulaşacağız" dedi.    

‘GALA DA BÜYÜK SÜRPRİZLER OLACAK’

Sırf Tiyatro yeni sezonun başlaması ile birlikte 10. yıl kapsamında bir gala ile seyircilerine teşekkür edecek. Mehmet Cinemre, "Gala da büyük sürprizler olacak" dedi. Sırf Tiyatro yeni sezon oyun provalarına Ramazan ayı etkinliklerinin bitimiyle hemen başladı.

BENZER HABERLER
X