Sinan İşeri kermes ağası seçildi
30 Mayıs 2013 17:32

Sinan İşeri kermes ağası seçildi

Değirmendere’de Gölcük Belediyesi’nin tahsis ettiği alanda Değirmendere Öğrencilere Yardım Derneği tarafından açılan hayır kermesine ilgi yoğun oldu.

Sinan İşeri, 3 Bin TL yardım yaparak kermesin ağası seçildi

 

Değirmendere Öğrencilere Yardım Derneği tarafından açılan hayır kermesine ilgi yoğun oldu. Değirmendere’de Gölcük Belediyesi’nin tahsis ettiği alanda açılan hayır kermesinin açılışını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Açılışta konuşma yapan Değirmendere Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Mehmet Emin Demirci kermesten elde eden gelir ile 50 öğrencinin okul ihtiyaçlarının karşılandığını ifade ederek kermese destek olan herkese teşekkür etti.

 

KERMES 4 GÜN AÇIK KALACAK

Her yıl geleneksel hale gelen kermesin bu yıl ki ağalık yarışı iş adamları Fuat Elmas ve Sinan İşeri arasında geçti. İşeri 3 Bin TL yardım yaparak kermesin ağası seçildi. Ardından kermesin açılışı yapıldı. Başkan Ellibeş kermesin hayırlı olması dileklerinde bulunarak bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini dilediğini ifade etti. 4 gün açık olacak olan kermeste gıda ve ek işi ürünleri satışa çıkarıldı. 

BENZER HABERLER
X