SGK Haftası’nda seri ziyaret
15 Mayıs 2013 16:41

SGK Haftası’nda seri ziyaret

SGK Gölcük Şube Müdürü Mehmet Salih Aydın ve ekibi 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası kapsamında seri ziyaret gerçekleştirdi

13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası kapsamında

SGK Gölcük Şube Müdürü Mehmet Salih Aydın ve ekibi seri ziyaret gerçekleştirdi. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’yı makamında ziyaret eden SGK Müdürü Aydın, ardından SMMMO Gölcük Temsilciliğini ziyaret etti. Mazeretinden dolayı SMMMO Gölcük Temsilcisi Orhan Uzuner’in yerine konukları, Muhammet Turan karşıladı. Ziyarette Gölcük SMMMO Gölcük üyeleri de hazır bulundu.

 

‘İLÇEMİZDE 25 BİNİN ÜZERİNDE SİGORTALIMIZ BULUNUYOR’

Ziyaret için teşekkür eden SMMM Muhammet Turan, SGK’nın çok önemli bir kurum olduğuna değindi. Turan, “Öncelikle bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim SGK Haftanız kutlu olsun. Sosyal Güvenlik Kurumu çok önemli bir kurumdur. Bizlere düşen kurumlara destek vererek, kurum yetkililerimize yardımcı olmaktır” dedi. SGK Gölcük Müdürü Mehmet Salih Aydın ise yaptığı konuşmasında “Bizlere verdiğiniz destek çok önemli. Değerli arkadaşlar gerçekten SGK çok ciddi bir iş. Memur arkadaşlarımızla birlikte okullarda çocuklarımızı bilgilendirmek için broşür dağıtacağız. 41 ilden büyük olan ilçemizde 25 binin üzerinde sigortalımız bulunuyor. Buda nerdeyse bir ilin nüfusuna tekabül ediyor” dedi. 

BENZER HABERLER
X