Sezer, çocuklara Türk Bayrağı dağıttı
24 Nisan 2020 10:32

Sezer, çocuklara Türk Bayrağı dağıttı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklara Türk Bayrağı dağıttı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkma yasağının olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Gölcüklü çocukları unutmadı.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLDU

Mahalleleri gezen Başkan Sezer, balkonlara çıkan çocuklara Türk Bayrağı dağıtıp, bayramlarını kutladı. Başkan Sezer’i karşılarında gören çocuklar çok mutlu olurken, bayrak hediyesi için de teşekkürlerini ettiler.

SOKAKLARDA 23 NİSAN ŞARKILARI ÇALDI

Ayrıca; gün boyunca Gölcük sokaklarında 3 araç 23 Nisan şarkıları çalarak gezdi. Gölcüklüler, ellerinde bayraklarla balkonlara çıkarak şarkılara eşlik etti ve 23 Nisan coşkusu yaşandı.

 

BENZER HABERLER
X