Seramikler ‘sanal müze’ ile dünyaya açılacak
24 Ocak 2020 12:03

Seramikler ‘sanal müze’ ile dünyaya açılacak

Değirmendere Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Mine Can, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti.

Sezer, “Değirmendere Yalı Evleri’nde bulunan Seramik Evi’nde yer alan değerli eserleri internette oluşturulacak ‘Sanal Müze’ ile tüm dünyaya ulaştırma hedefimiz hakkında görüştük” dedi. Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Mine Can, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti. Başkan Sezer ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz, birçok sosyal ve kültürel etkinliğe imza attığımız Vizyon 2023 Projesi, Uluslararası Seramik Sempozyumu ve Değirmendere Yalı Evleri’nde bulunan Seramik Evi’nde yer alan değerli eserlerin internette oluşturulacak ‘Sanal Müze’ ile tüm dünyaya ulaştırma hedefimiz hakkında görüştük” dedi.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Sezer sözlerinin devamında, “Bu önemli projeyi kısa süre içinde hayata geçirmeye karar verdik. Kentimizin sanatsal olarak tanıtımına büyük katkı sunacak daha pek çok projeye, birlikte imza atacağımıza inandığım Sayın Can'a nazik ziyareti için teşekkür eder, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. KOÜ Değirmendere MYO Müdürü Can da Başkan Sezer’e yakın ilgisi ve desteği için teşekkür ederek, “Üniversite-belediye işbirliğiyle Gölcük’ü sanatsal yönden tanıtıcı önemli çalışmalara birlikte imza atmaya devam edeceğiz” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X