Şehitlerimiz için mevlit okutuldu
Gölcük Kavaklı Gençlik Derneği, Doğu ve Güneydoğu’da şehit olan asker ve polisler için Gölcük Kongre Sarayı’nda mevlit okuttu
Düzenlenen mevlit okunmasına, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, şehit aileleri, siyasi parti temsilcileri, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Enes Firal ve çok sayıda Gölcük’lü vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik, mevlit okumasıyla son buldu. Etkinliğe katılan şehit aileleri, bir askerin annesine yazdığı mektup okunurken gözyaşlarını tutamadı.
‘ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ’
Gerçekleşen organizasyonda konuşan Kavaklı Gençlik Derneği Başkanı İsmail Kaplan, “Bu vatan uğruna mücadele edip, şehit düşen kardeşlerimizi bu millet unutmayacaktır. Bayrak için, vatan için canını feda etmiş askerlerimizi, polislerimizi dua ile anacağız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, organizasyonumuza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bizi bu güzel gecede, bu sevaba ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu etkinliği Allah kabul etsin” diye konuştu.
n Kayıhan KAYI