‘Şehit ve gazilerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur’
05 Ağustos 2016 12:46

‘Şehit ve gazilerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur’

Ak Parti İl Teşkilatı ve İzmit ilçe teşkilatları, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralananlar için başlatılan kampanyaya bağış yaptı. Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Şehit ve gazilerimize sahip çıkmak boy

Ak Parti İl Teşkilatı ve İzmit ilçe teşkilatları, 15 Temmuz'da FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen başarısız darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlar için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında önceki gün Ak Parti il binası önünden Ziraat Bankası Alemdar Şubesi’ne yürüyerek, bakanlık tarafından verilen hesaba bağışta bulundu. Gerçekleşen programa; AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Serap Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Bozkır ve teşkilat üyeleri katıldı. Gerçekleşen program kapsamında Ak Parti il binası önünde bir araya gelen partililer, Perşembe Pazarı'nda bulunan 'Hakimiyet Millletindir' yazısının altında toplu fotoğraf verdi. Perşembe Pazarı'nda verilen toplu fotoğrafın ardından İzmit Yürüyüş Yolu üzerinden Ziraat Bankası Alemdar Şubesi’ne yüründü. Ziraat Bankası önünde toplanan partililer burada İl Başkanı Ceyhan ile beraber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen bağış hesabına para yatırdı.

‘BOYNUMUZUN BORCUDUR’

Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, verilen hesaba para yatırmadan önce basın mensuplarına yaptığı kısa bilgilendirmede; “Biliyorsunuz yardım gizli yapılır. Ancak herkes biliyor ki 15 Temmuz, Türk milleti için bir dönüm noktasıdır. Bizler Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak, 15 Temmuz'da tankın topun önünde kendi canlarını siper eden, şahadet şerbeti içen ve yaralanan gazilerimize sonuna kadar sahip çıktığımızı göstermek ve örnek olması adına bu yardımı kamuoyuna açık yapıyoruz. 15 Temmuz'un kahramanı olan bu milletin aziz evlatlarına sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Bu anlamda bizler bugün tüm ilçelerimizde aynı saatte Ziraat Bankası şubelerine giderek, bağış kampanyasına destek veriyoruz" diye konuştu.

‘ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ’

Kimin ne kadar yardım ettiğinin önemli olmadığını belirten Ceyhan, “Onlar, bu vatan için kanlarını, canlarını verdi. Biz de şehitlerimizin yakınları ile gazilerimize destek olmak istedik. Tüm yöneticilerimizle birlikte kampanyamızı başlattık. Kampanya bütün ilçelerimizde de faaliyettedir. Burada yardım miktarı önemli değildir. İster 1 lira olsun, ister bin lira maddi olarak rakamın bir önemi yok. Gazilerimiz, bizim gazilerimizdir. Şehitler, bizim şehitlerimizdir. Şehit ailelerimizin yanındayız. Özellikle Türkiye’nin en önemli güçlerinden olan Donanma girişini kapatan iliz. Belki gecikseydik, bizde de kanlı görüntüler olabilirdi. Bu mesele AK Parti meselesi değildir” diye konuştu.

BENZER HABERLER
X