Sancaklı’dan, Turkuz Dişevi’ne ziyaret
03 Mayıs 2015 17:05

Sancaklı’dan, Turkuz Dişevi’ne ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı ve MHP MKYK Üyesi Saffet Sancaklı, parti yöneticileri ile birlikte ilçemizde yeni açılan Turkuaz Dişevi’ni ziyaret etti

Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ve Yönetimi, Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk ve çok sayıda partili katıldı.

‘HASTANE KAPASİTEMİZİ EN ÜST SEVİYE DE TUTTUK’

Misafirlerini kapıda karşılayan Turkuaz Dişevi’nin sahibi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Akgündüz, ilk olarak hastaneyi gezdirdikten sonra misafirlerini odasında ağırladı. Akgündüz, “Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretinizden büyük memnuniyet duyduk. Diş Hastanemiz kısa bir süre öncesinde hizmet vermeye başladı. Bununla beraber, yine açılış törenimizi bugün yaptık. Sizlerinde yapmış olduğunuz bu ziyaretten son derece memnuniyet duyduk. Hastanemizi açmış olmamızdaki sebep ise, bölgemizde ağız ve diş sağlığı alanında böylesine hizmet verebilecek bir kurum yok. Çünkü hizmet aşamasında kaliteli hizmet anlayışımızı ve hastane kapasitemizi en üst seviye de tuttuk. Nitekim bu doğrultuda büyük oranda başarı sağladık. Ayrıca yine kendi alanında başarılı olan doktorlarımız ve personelimizle birlikte hizmetimizi başlattık” dedi.

‘SON DERECE İSABETLİ BİR PROJE’

İbrahim Akgündüz’ün ardından hayırlı olsun dileklerini ileten, MHP Kocaeli 1. Sıra Milletvekili adayı Saffet Sancaklı, “Ziyaretimizde bizleri bu şekilde ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Sizlerinde dile getirdiği üzere Kocaeli’nin Gölcük ve Karamürsel tarafındaki yakalarında böylesine bir hastaneye oldukça ihtiyaç duyulmaktaydı. Neticede son derece isabetli bir proje gerçekleştirilmiş. Yani bu doğrultuda sizler ağız ve diş sağlığı yönünde hastalıklar yaşayan vatandaşlarımıza büyük hizmetler vereceksiniz aynı zamanda yine burası bir ticarethane, sizin şahsınıza da helalinden bol kazançlar diliyoruz” dedi.

‘ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEKTEYİZ’

Sancaklı, “Bizlerde daha önceden Kocaeli’nde Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı yapmış, partimizin MKYK Üyesi ve eski bir futbolcu olarak karşınızdayız. Ülkemizde yanlış giden bir takım şeylere karşı dur diyebilmek amacı ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu alanda yine Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kocaeli Milletvekili adaylığımı koydum. İnşallah önümüzdeki süreçte bende diğer arkadaşlarımla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yerimizi alacağız” dedi.

BENZER HABERLER
X