
‘Sanata ve müziğe olan ilgi artıyor’
Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, dernek çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şentuna, “Sanata ve müziğe olan ilgi artıyor ” dedi
Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi yapacakları çalışmaları belirlediklerini ve güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. İlçemizde 2012 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana verdikleri konserler ve yaptıkları çalışmalarla adını sıkça duyuran Gölcük Musiki Derneği, yaz mevsiminde de çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, “Bu zamana kadar yaptığımız çalışmaların daha fazlasını ortaya koyacağız” diye konuştu.
‘BİRÇOK KİŞİYE ULAŞTIK’
12 yılda güzel çalışmalara imza attıklarını söyleyen Gölcük Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna, “Yeni sezon çalışmalarımız devam ediyor. Derneğimizi 2012 yılında kurduk ve o zamandan bugüne kadar ilçemizin adını başarıyla duyurduğumuza inanıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda birbirinden değerli şeflerimizin ve sanatçılarımızın katılımıyla çok güzel konserlere imza attık. Konserlerimize çok yoğun katılım sağlandı. Halkımızın konserlerimize gösterdiği yoğun teveccüh bizleri çok mutlu etmiştir. Gitar, şan, tasavvuf, folklor, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve keman kurslarımız ile birçok kişiye ulaştık ve eğitimlerimizi verdik. Ayrıca koromuz ile de çok güzel çalışmalar ortaya koyduk” dedi.
‘THM KOROMUZUN ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ’
Başkan Şentuna, son olarak, “Bu ay içerisinde Allah izin verirse Türk Halk Müziği koromuzun çalışmalarına yeniden başlıyoruz. Bunun için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon öncesi güzel bir gelişme oldu bizim için. Gölcük’te müziğe olan ilginin sanata ve müziğe olan ilginin arttığını söylememiz lazım. Bu noktada bizim de payımız varsa bu bizi ayrı mutlu eder. Bizler Gölcük’e katkı sağlamak, adını başarıyla duyurmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Arif ÖZTOK