‘Sahada daha güçlü olacağız’
MHP İl Başkanı Kamil Akın, ilk basın toplantısında yeni yönetim listesi, teşkilat yapılanması, sahadaki çalışma planı ve milletvekili sayısını artırma hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akın, “Ülkücü hareketin Kocaeli’de sahada çok daha güçlü olacağını herkes görecek” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nda Tuncay Batı’nın görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve Kamil Akın atandı. MHP İl Başkanı Akın, partisinin il binasında ilk basın toplantısını düzenledi. Akın toplantıda, teşkilat yapılanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kocaeli’de ülkücü hareketin sahada daha güçlü bir şekilde yer alacağını vurgulayan Akın, yeni dönemde görevlendirmelerin kısa sürede tamamlanacağını, performans odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını ve hedeflerinin milletvekili sayısını artırmak olduğunu söyledi.
‘BİZ BURAYA KALMAYA GELDİK’
MHP Kocaeli İl Başkanı Kamil Akın yaptığı açıklamada, “Ülkücü hareketin Kocaeli’de sahada çok daha güçlü olacağını herkes görecek. Biz buraya kalmaya geldik. Üç sene, beş sene, ne kadar sürerse sürsün; MHP için, ülkücüler için çalışacağız. Teşkilatımızı oluştururken dört farklı dönem yönetiminden arkadaşlarımızı bir araya getirdik. Ben de üç dönem yönetimde görev aldım. Geçmiş yapıları gördük, karşılaştırdık ve buna göre yeni listemizi şekillendirdik. Çok yakında ülkücülerin sahadaki etkisi daha net hissedilecek” dedi.
‘İLÇELERDE KOORDİNATÖRLÜK SİSTEMİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ’
Akın, “Yeni dönemde divan yönetimimiz kısa süre içinde netleşecek. Bir hafta, en fazla on gün içinde görevlendirmeleri tamamlamayı planlıyoruz. İl başkan vekillikleri olacak, ilçelerde koordinatörlük sistemini hayata geçireceğiz. Koordinatör arkadaşlarımız özellikle hastanelerle, emniyet birimleriyle ilgili konularda teşkilatımıza destek olacak. Böylece ilçelerimiz, mahalle başkanlarımız çok daha hızlı hareket edebilecek. Mahalle başkanlarımızla da tek tek toplantılar yapacağız” dedi.
‘HEDEFİMİZ MİLLETVEKİLİ SAYIMIZI 3’E ÇIKARMAK’
Akın, sözlerinin devamında “Önceki dönemlerde yaşanan görev değişiklikleriyle ilgili sorular geliyor. Şu an için toplu bir değişiklik planımız yok. On iki ilçemizde mevcut yönetimlerin performansını değerlendireceğiz. Çalışabilecek arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz, yeterli performans göstermeyen arkadaşlarımıza da teşekkür ederek yollarımızı ayırabiliriz. Şu anda bir değişiklik yok ama bir hafta, on gün içinde duruma göre bazı değişiklikler olabilir. Belki bazı arkadaşlarımız kendileri devam etmek istemeyebilir. Zaman neyi gösterir, hep birlikte göreceğiz. Kocaeli’de iki milletvekilimizin kesin olduğuna inanıyoruz. Hedefimiz bunu üçe çıkarmak. Sahada çok güçlü bir çalışma yürüteceğiz. Vatandaş odaklı bir anlayışla hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.