
Saadet Partililer iftarda bir araya geldi
Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, Değirmendere Kültür Merkezi’nde iftar programı gerçekleştirdi. Düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu
Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, 8 Mart Cumartesi günü Değirmendere Kültür Merkezi’nde bir iftar programı gerçekleştirildi. Programa; Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, İl Kadın Kolları Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Reyhan Şengül, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bülent Yıldız, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili, STK temsilcileri ve teşkilat mensupları ile vatandaşlar katılım sağladı. Programın açılışında Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy bir konuşma yaparak katılımcıların mübarek Ramazan ayını kutladı. Özsoy, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ancak ilçemizde, ülkemizde ve İslam dünyasında yaşanan sorunlar sebebiyle bu mübarek ayı hakkıyla idrak edemiyor olmanın üzüntüsü içerisindeyiz” dedi.
‘HİZMET DAHA KÖTÜ DURUMDA’
Özsoy, “Sayın yetkililer, bölgemiz sizden elektrik alamıyor. Elektriğe ihtiyacı olan evinde hastası olan, özellikle KOAH gibi elektriğe yaşamsal noktada ihtiyacı olan vatandaşlarımızın durumları yetkililer tarafından hiç mi düşünülmemektedir? Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı, özel sektör avantajları ile sizlere elektrik getireceğiz, dedikleri halde bugün faturalar daha pahalı, hizmet ise daha kötü durumda. Daha fazla konuşursam başıma acaba bir şey gelir mi? korkusunu, her vatandaşımız gibi maalesef bizler de yaşıyoruz. Ülkemizde adalet öyle bir noktaya gelmiştir ki, maalesef siyasi parti genel başkanları bile söyledikleri sözlerden dolayı hapis yatmaktadır. Ülkemiz böyle bir kara tabloyu ancak darbe dönemlerinde yaşamamıştır" dedi.
‘DÜZENİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’
Özsoy, "İnşallah kadınlarımızın da hak ettiği bir ülkede yaşayacağı düzeni, başta Kadın Kollarımız ile yapacağımız çalışmalarla Milli Görüşçüler olarak biz inşa edeceğiz. Hiçbir annenin çocuğunu gece yatağa aç yatırmak zorunda kalmayacağı, hiçbir kadının kendi yaşamından endişe etmeyeceği düzeni birlikte inşa edeceğiz. İnsan onurunun korunduğu, yeniden büyük Türkiye'nin ve yeni bir dünyanın kurulduğu Ramazanlarda buluşmak duası ile her birinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
‘YANLIŞ EKONOMİ POLİTİKALARI UYGULANIYOR’
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Bülent Yıldız “Ülkemizin kaynakları iktidarın uyguladığı yanlış ekonomi politikaları sebebiyle faizci kapitalistlere aktarılmaktadır. Bugün ülkemizin bütçesinden faize aktarılan kaynak buradan kesilip halkımızın ihtiyaçları için harcansa, sadece bu yılın bütçesinden faize verilen parayla devlet olarak 10 milyon asgari ücretliye bir sene boyunca her ay 16 bin TL fazladan maaş verilip asgari ücretlinin eline her ay 33 bin TL geçmesi sağlanabilir. İşte hükümetin yanlış ekonomi politikaları hem vatandaşımızı açlığa ve sefalete mahkum etmekte, hem de bir avuç rantiyeci, faizci kapitalisti haksız yere zengin etmektedir" ifadelerine yer verdi.
‘HATAYA DÜŞMEMESİ NOKTASINDA UYARIYORUZ’
Programda son olarak Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca söz aldı. Atmaca, “2013'te 'Analar ağlamasın' sloganları ile bir süreç başlatıldı, farklı kesimlerin uyarıları dikkate alınmadı ve o sürecin sonunda maalesef ülkemizde en çok şehidi verdiğimiz 2015 süreci yaşandı. Terör örgütü mensupları dağdan şehirlere indi. İktidarı bir kez daha aynı hataya düşmemesi noktasında uyarıyoruz” diye konuştu. Meltem ALKAN