‘Ramazan’a yönelik hazırlıklarımız sürüyor’
18 Şubat 2024 14:08

‘Ramazan’a yönelik hazırlıklarımız sürüyor’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Ramazan ayı dolayısıyla yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Barış, “Ramazan ayı için hazırlıklarımız sürüyor” dedi

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Ramazan ayı dolayısıyla yapacakları çalışmalarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Barış, yaptığı açıklamada “Kurum olarak geride kalan dönemlerde ihtiyaç sahibi ailelerimize ve afetlerden zarar gören tüm halkımıza yardım etmeye çalıştık. Bu yardımları, katkıları hayırsever halkımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Şimdi de önümüzde Ramazan ayı var ve bu aya yönelik olarak hazırlıklarımızın büyük kısmını tamamladık. Kalan bölümde de eksiklerimizi gidererek bu yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz” dedi.

‘EŞSİZ BİR GÜLÜMSEMEYE VESİLE OLUYORLAR’

Sözlerine devam eden Başkan Barış, “Yardımlarımızın büyük kısmını hazırladık ve bunların tamamını gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Yine onlar için fitre ve zekat çalışmalarımız da sürüyor. Halkımız bizlere gelerek fitre ve zekatını aracı olarak verebilir. Bizler de tamamını ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Yapacağımız Ramazan yardımlarının olacağını da söyleyebiliriz. Bu yardımların çoğunluğunu nakit olmak kaydıyla gerçek sahiplerine vereceğiz. Gerçekten destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. İnsanların yüzlerinde eşsiz bir gülümsemeye vesile oluyorlar” dedi.

‘HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Başkan Barış, açıklamasının devamında “Ramazan ayına istinaden gıda kolilerini de hazırlıyoruz. Bunları da ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı dolayısıyla teslim edeceğiz. Kurumumuz bünyesinde hizmetine devam eden ve tamamı yeni ürünlerden oluşan mağazamız da Ramazan ayına istinaden faaliyetlerini sürdürecek. Son olarak hayırsever halkımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten onların bizlere büyük bir güveni ve desteği var. Onların katkılarıyla böyle yardımlar yapmaya devam edeceğiz. İsteyen tüm vatandaşlarımızı da kurumumuza, yardımlarını yapmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X