Ramazan etkinlikleri devam ediyor
12 Haziran 2017 10:51

Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Ramazan etkinlikleri kapsamında Halıdere’de düzenlenen Hacivat- Karagöz gösterileri, Tasavvuf Müziği Konseri ve sema gösterileri, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı

Program Sunucusu Abdullah Yıldırım koordinatörlüğünde geçen program, ilk olarak Hacivat- Karagöz gösterisi ile başlayarak, Kur’an tilaveti dinletisi ile devam etti. Hafız Lokman Çalışkan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti vatandaşları mest etti. Halıdere’de düzenlenen Hacivat-Karagöz gösterisi, Tasavvuf Konseri, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sema gösterilerine, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 HALIDERE’DE RAMAZAN ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Gölcük Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Halıdere’de düzenlenen program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra, Tasavvuf Müziği konseriyle devam edip, sema gösterileriyle son buldu. Vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan program da, sema gösterisi izleyenler tarafından büyük bir keyifle ve dikkatle izlendi. Kalabalık bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edilen program gönülleri tasavvufla doldurdu.

BENZER HABERLER
X