Radiye Sezer Katırcıoğlu Karamürsel’de
Ak Parti Kocaeli 2. Sıra Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu Karamürsel’i ziyaret etti. Katırcıoğlu’na ziyaretlerinde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da eşlik etti
Ak Parti Kocaeli 2.Sıra Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu önceki gün Karamürsel halkı ve esnafı ile bir araya geldi. Karamürsel’de sanat sokağı diye adlandırılan satış alanında bayan satıcılarla uzun uzun sohbet eden Katırcıoğlu, bayan esnafın istek ve şikâyetlerini dinledi. Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun ziyaretleri sırasında Ak Parti Karamürsel İlçe Teşkilat Başkanı Recep Demirel, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve diğer partililer de bulundu.
GENÇLERLE BROŞÜR DAĞITTI
Karamürsel Merkez İrtibat Bürosu’na da ziyarette bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu burada gençlerle bir araya geldi. Broşür dağıtımında gençlere yardım eden Katırcıoğlu, halkla da sohbet etti. Radiye Sezer Katırcıoğlu, Türkiye’nin yükselen gücü ve istikrarı için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
EV TOPLANTILARINA KATILDI
Karamürsel’de ev toplantılarına katılan Radiye Sezer Katırcıoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte kreşleri de ziyaret etti. Radiye Sezer Katırcıoğlu ziyaretler sırasında özellikle bayan seçmenler tarafından büyük ilgi gördü. Katırcıoğlu hem Karamürsellilere hem de parti çalışanlarına teşekkür etti.