Protokol, öğrencilerin heyecanına ortak oldu
21 Eylül 2020 15:43

Protokol, öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Gölcük’te 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk ders zili, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in katıldığı törenle Piri Reis İlkokulu’nda çalındı

Gölcük’te 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk ders zili, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in katıldığı törenle Piri Reis İlkokulu’nda çalındı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer 1.sınıf öğrencilerinin okula başlama heyecanına ortak oldular.

MASKE, MESAFE, HİJYEN KURALLARINA UYULMASINI İSTEDİLER

2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde koronavirüs salgını sürecinde olduğumuz için tedbirler üst seviyede alınırken, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulutve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, maske, mesafe, hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi. 

‘BAŞARILARLA DOLU GEÇMESİNİ DİLİYORUM’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,yaptığı açıklamada “Yeni dönemin; öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz ve tabi ki geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için verimli ve başarılarla dolu geçmesini diliyor, ahiret hayatına irtihal etmiş tüm eğitimcilerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

BENZER HABERLER
X