Proje Yaygınlaştırma Toplantısı, Farabi’de yapılacak
Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 13 Ekim Salı günü saat 12.00’da, okulun toplantı salonunda “Akciğerlerde Sınırları Zorlayalım” isimli bir proje yaygınlaştırma toplantısı yapacak
İlçemizin başarılı okullarından biri olan Gölcük Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başarılı çalışmalarına devam ediyor. Okul Müdürü Seyfullah Turan, okullarında 13 Ekim Salı günü saat 12.00’da yapacakları proje yaygınlaştırma toplantısı hakkında bir açıklama yaptı. Müdür Turan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı IPA İnsan Kaynakları’nın desteklediği Erasmus+ Programı kapsamında yürüttüğümüz ‘Akciğerlerde Sınırları Zorlayalım’ isimli projemizin yaygınlaştırma toplantısını yapacağız” dedi.
PROJEYE ÖNEM VERİLİYOR
Okul yetkililerinden yapılan açıklamada projeye oldukça fazla önem verildiği söylendi ve öğretmenlerin öğrencilerle sürekli görüştüğü iletildi. Yetkililerin açıklamasında “Bu çalışmanın oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerimizle sürekli irtibat halindeyiz. Öğretmenlerimiz de onlarla çalışarak bu proje üzerine düşüncelerini iletiyor ve fikirlerini birbirleri ile paylaşıyor. Bu projenin yaygınlaştırma toplantısında yine konu ile ilgili bilgiler vereceğiz” denildi.