‘Prestij Sokak’ çalışmaları sona yaklaşıyor
Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre önce başlatan Gölcük Belediyesi ekipleri, ilk etap çalışmalarını tamamladı. İkinci etap çalışmaları ise sona yaklaşıyor
Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile 38. Sokak yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine sahip olacak. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel bir görünüme kavuşacak olması vatandaşları oldukça memnun ediyor. Bu kapsamda elektrik alt yapı işlemleri bitirilip, kaldırım taşı düzenleme ve parke taşı döşeme işlemleri de devam ediyor. Ayrıca doğalgaz kutuları yenilendi ve aydınlatma direkleri de dikiliyor. Kalan kısımların da yakın zamanda bitirilmesiyle Gölcüklü vatandaşlar yeni bir prestij caddeye daha kavuşmuş olacak.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Yapılan çalışma hakkında görüşlerini dile getiren vatandaşlar, “Yolun bozuk olması sebebiyle yürürken özellikle küçük çocuklar ve engelliler sıkıntı çekiyordu. Yolun yenilenmesinden dolayı çok memnunuz. Belediyemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.