‘Platformumuza yeni  başkanımızı seçeceğiz’
12 Aralık 2022 17:07

‘Platformumuza yeni başkanımızı seçeceğiz’

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Hüseyin Karakaya, platform kapsamında son dönemde yapacakları faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Karakaya, “Platformumuza yeni başkanımızı seçeceğiz” dedi

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Hüseyin Karakaya, platform kapsamında 2022 yılına ait yapacakları son dönem faaliyetleri ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Karakaya, konu hakkındaki açıklamasında “Platformumuzda dönem başkanlığı görevimin artık sonuna gelmekteyim. Aralık ayını tamamladıktan sonra görevimizi yeni başkanımıza bırakacağım. Bu anlamda, yeni başkanımızı belirlemek adına istişareler yapıyor, fikir üretiyoruz. Uzlaştığımız isim üzerinde yoğunlaşarak kendisini yeni sene platform başkanı olarak açıklayacağız. Yeni başkanımızı da bir toplantı ile açıklayacağız” dedi.

‘YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANIMIZI SEÇTİK’

Karakaya, açıklamasını sürdürerek “Bilindiği gibi platformumuzun bir kadın kolları oluşumu vardı ve bu oluşumun başkanlığını, şu an Gölcük Eskişehirliler Derneği Kadın Kolları Onursal Başkanlığı unvanını alan Ayşe Denlikol yapmaktaydı. Artık burada yaşamadıkları için bu oluşumun başkanlığını da başka bir isime devretmişti. Platformumuzun kadın kolları başkanlığı görevini, geçtiğimiz günlerde Gölcük Eskişehirliler Derneği’nin seçilen yeni başkanına vermiş olduk. Kendisine bu görevinde başarılar diliyoruz. Platforma üye her bir derneğimiz de bir kadın yöneticisini platformun kadın kolları oluşumunda görevlendirecek” dedi.

‘2022 YILINA VEDA KONSERİMİZ OLACAK’

Sözlerine son veren Başkan Karakaya, “2022 yılının sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Yaklaşık 3 hafta sonra 2023 yılına gireceğiz. Şimdiden platformumuza, üye derneklerimize, tüm ilçe ve ilimiz halkına mutlu ve huzurlu bir sene diliyoruz. Bu anlamda platformumuz, bir etkinlik gerçekleştirecek. 24 Aralık tarihinde Değirmendere Musiki Derneği, platformumuz adına 2022 yılına veda konserine imza atacak. Konsere yönelik olarak hazırlıklar sürüyor. Bu hazırlıklar tamamlandıktan sonra 24 Aralık tarihinde bu konserde 2022 yılına veda edip 2023 yılına hoş geldin diyeceğiz” dedi. Erdem ŞENGÜL

BENZER HABERLER
X