Pişmaniye coşkusu  2 GÜN SÜRECEK
19 Temmuz 2017 13:06

Pişmaniye coşkusu 2 GÜN SÜRECEK

Bir süre önce Diyadin ve Ağrı merkezdeki etkinliklerle startı verilen 9. Pişmaniye Festivali’nin yarın başlayacak olan İzmit ayağı 2 gün boyunca coşkulu etkinliklerle gerçekleştirilecek

Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği 9. Pişmaniye Festivali’nin İzmit bölümündeki ilk etkinlik yarın (Cuma) yapılacak. Saat 17.30’da Fethiye Caddesi çeşme önünde başlayacak olan etkinlikte mehteran gösterisi eşliğinde pişmaniye çekimi yapılarak vatandaşlara dağıtılacak. Fethiye Caddesi’ndeki etkinliğin ardından saat 18.30’da Belsa önünde de pişmaniye çekimi gerçekleştirilecek. Burada da mehteran gösterisi eşliğindeki pişmaniye çekilerek, vatandaşlara pişmaniye ikramında bulunulacak.

 FİNAL FUARDA

Pişmaniye festivalinin final bölümü etkinlikleri Cumartesi günü Kocaeli Fuar alanında yapılacak. Saat 19.30’da Fuar Müdürlüğü önünde mehteran ve halk oyunları gösterisi eşliğinde pişmaniye çekilecek. Vatandaşlara pişmaniye ikramının ardından saat 21.00’de Güneş Sahnesi’ndeki Göksel konseri ile festival sona erecek.

 

BENZER HABERLER
X